Soller i el seu port, Informació Turística, Restaurants, Hotels

Trobi tot el relacionat amb vacances, cultura, restaurants,
Ocio, gastronomía, deportes, fiestas, verbenas, hoteles,
Costumbres y tradiciones.

Sóller un lloc màgic que l'acollirà, al farà sentir com a casa. A l'estiu és quan hi ha més bullícia, milers de visitants acudeixen a gaudir de les seves meravelloses cales situades en plena serra i a relaxar-se en algun dels seus magnífics hotels i agroturismes. En el municipi es pot practicar infinitat d'esports, sortir de compres a la seva zona comercial, on trobés tot tipus d'artesania, joieries, galeries d'art i delectar-se amb alguns dels millors restaurants de Mallorca, situats tant en el port com en Sóller.

A la primavera i a la tardor és quan els amants de la tranquil·litat i la naturalesa poden perdre's per la serra que envolta el municipi i realitzar infinitat d'esports, excursions, ciclisme, barrancs, escalada, en aquesta època el clima és temperat perfecte per realitzar aquest tipus d'activitats.


A Sollervirtual trobés tota la informació de Sóller i el port de Sóller, les platges, llocs d'interès, els seus magnífics hotels i restaurants on podrà delectar-se de la tan elogiada cuina mediterrània, un autentico luxe pels més exigents paladars.

L'oci i la cultura tenen un lloc privilegiat en aquest meravellós municipi de la Serra tramontana, el seu encant a atret a molts artistes i escriptors de tot el món per això sempre podem assistir a algun esdeveniment relacionat amb la cultura o l'art en aquest portal turístic trobarem galeries d'art, així com la informació de tots els esdeveniments que succeeixin en el municipi.